Q&A

Hier zijn enkele veelgestelde vragen van werkgevers aan Jobliebe

Op deze pagina vind je informatie over hoe het platform werkt en waar je rekening mee kan houden wanneer je de perfecte match hebt gevonden.

Mobiliteit tussen bedrijven

Collegiale uitleen van medewerkers naar andere organisaties klinkt heel vriendelijk en betrokken. Maar als in-, en uitlenende partij wil jij weten wat wel en niet kan. Zeker als je ook gebruik maakt van de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Ondanks het feit dat Jobliebe alleen zorg draagt voor matching tussen vraag en aanbod, voelen wij ons ook verantwoordelijk om jou goed te informeren over de spelregels bij collegiale uitleen. Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat. 

Netwerk van intermediairs

Jobliebe is ook een netwerk van intermediairs. Als intermediair staan jouw vacatures en kandidaten op Jobliebe. Deze zijn aan jouw bedrijf verbonden en zijn voor anderen anoniem zichtbaar. Wanneer jij voor jouw vacature een interessante kandidaat ziet bij een ander bedrijf, dan kunnen jullie samen sneller de klant en de kandidaat helpen. Zo sta je samen sterk. Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen om verder te lezen over het Jobliebe netwerk en wat dit voor jou kan betekenen.

Over het platform

Wat moet ik doen om mij als bedrijf aan te melden voor het platform?


Meld je aan als werkgever op Jobliebe.com. Je ontvang van ons een e-mail waarmee je je kunt registreren.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?


Ga naar https://match.8vance.com en klik op ‘inloggen’. Klik onderaan op ‘Wachtwoord vergeten?’. Er opent vervolgens een pagina waar je jouw e-mailadres kan ingeven. Op dat e-mailadres ontvang je een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.
Ik wil mijn bedrijfsaccount verwijderen. Wat moet ik doen?


Neem contact met ons op via support[at]jobliebe.com. Wij zullen het bedrijfsaccount, de bijbehorende licenties en alle data verwijderen. We verwijderen ook alle data van kandidaten of werknemers die aan jouw bedrijfsaccount zijn verbonden, mits deze niet zijn verbonden aan een ander bedrijf.
Welke vaardigheden kan ik het beste gebruiken voor mijn vacature?


Hoe specifieker de vaardigheden in jouw vacature zijn, hoe beter. Zoek je bijvoorbeeld een traumaverpleegkundige, noem dan niet alleen “verplegen”, maar vermeld dan ook “trauma verplegen” als vaardigheid.
Het systeem kent een bepaalde vaardigheid, functie of opleiding (nog) niet. Wat moet ik doen?


Wanneer het systeem jouw vaardigheid, functie of opleiding niet kent, verschijnt de optie ”voeg een nieuwe term toe”. Klik op de button en vul daar jouw nieuwe term in.
Wanneer is mijn vacature goed om te matchen?


Een goed matchresultaat staat of valt met een goed vacatureprofiel. Rechtsboven in je vacatureprofiel kun je zien hoe compleet je vacature is en of de informatie voldoende is om te gaan matchen.
Hoe werkt het matching-algoritme?


Het algoritme zoekt de kandidaten die het beste bij de vacature passen op basis van de gevraagde ervaring, opleiding en vaardigheden in de vacature. Het algoritme wordt ook ’’getraind”. Door aan te geven of je een kandidaat wel of niet interessant vindt, leert het systeem. Je krijgt hierdoor over tijd steeds betere kandidaten te zien bij een vacature.
Hoe werkt de radar?


Jouw vacature is het centrum van de Talentradar. De kandidaten daaromheen passen bij de vacature. De kandidaten die dichterbij staan, passen erg goed. De kandidaten die verder van de vacature af staan, zijn ook interessant, maar wellicht missen zij nog een vaardigheid, specifieke kennis of een bepaalde ervaring. Kandidaten die bij elkaar in de buurt staan hebben mogelijk dezelfde vaardigheden.

Wanneer je de vacatureradar van een kandidaat bekijkt, staat juist het profiel van de kandidaat centraal.
Hoe neem ik contact op met een interessante kandidaat?


Je kan eenvoudig contact opnemen met werkzoekenden en ZZP’ers die zich direct hebben ingeschreven bij Jobliebe. De contactgegevens van deze kandidaten staan op hun profiel. Het is niet mogelijk om direct contact op te nemen met kandidaten die zijn verbonden aan een werkgever. Wanneer je graag je interesse wilt tonen, kan je dit doen door contact op te nemen met het bedrijf. Via het profiel van een kandidaat kan je direct een bericht sturen naar de werkgever.
Hoelang wordt het platform gratis ter beschikking gesteld?


Het Jobliebe platform is het corona-initiatief van 8vance en haar partners. Sinds de start in april 2020 is het platform voor alle deelnemers gratis te gebruiken tot en met september.
Hoe werkt de lijstweergave?


Bij iedere kandidaat zie je een score. De kandidaten met de hoogste score staan bovenaan en passen het beste bij jouw vacature. Je kan bij de lijst kiezen tussen twee weergaves: beperkte of uitgebreide informatie. De beperkte weergave bevat de naam, huidige functie, werkgever, locatie en de matchscore van een kandidaat. De uitgebreide weergave toont naast bovenstaande zaken ook de ambitie en vorige functie van een kandidaat. Indien het gaat om een kandidaat die is verbonden aan een bedrijf, zijn de naam en contactgegevens anoniem.
Wat is het verschil tussen de radar en de lijst met kandidaten?


Op de radar en de lijst staan dezelfde kandidaten. Alleen de weergave is anders.
Ik vind geen goede match bij mijn vacature. Hoe kan ik betere voorstellen met kandidaten krijgen?


De kandidaten die je ziet, passen het best bij het vacatureprofiel dat je hebt aangemaakt. Door het vacatureprofiel aan te passen, krijg je andere kandidaten te zien. Denk daarbij aan andere skills en gewenste werkervaring die je graag terugziet bij een kandidaat. Daarnaast kan je op de resultaten filters toepassen. Je kan filteren op locatie, vaardigheden, werkervaring en trefwoorden.
Wat gebeurt er als ik bij een kandidaat klik op de knop ‘niet geïnteresseerd’?


Je kan een kandidaat aanmerken als niet interessant. Daarbij wordt gevraagd om aan te geven of het gaat om een verkeerd matchresultaat of dat de kandidaat op zich een goed profiel heeft, maar op dit moment niet interessant is voor jouw vacature. Kies je laatstgenoemde optie, dan blijft de kandidaat zichtbaar en wordt deze in jouw resultaten gemarkeerd als niet interessant. Als je kiest voor een verkeerd matchresultaat verdwijnt de kandidaat van de lijst en de radar
Wat gebeurt er als ik bij een kandidaat klik op de knop ‘geïnteresseerd’?


De kandidaat wordt toegevoegd aan lijst ‘geselecteerde kandidaten’ en kleurt groen op de radar en de lijst. Bij ‘geselecteerde kandidaten’ staan alle kandidaten die je interessant hebt bevonden.
Ik vind geen goede match bij mijn kandidaat. Hoe kan ik betere voorstellen met vacatures krijgen?


De vacatures die je ziet, passen het best bij het opgegeven kandidatenprofiel. Door het profiel aan te passen, krijg je andere vacatures te zien. Denk daarbij aan andere competenties en diverse ambitiefuncties. Daarnaast kan je op de resultaten filters toepassen. Je kan filteren op locatie, type vacature, en functieniveau.
Wat zijn de kosten van het Jobliebe platform?


Bekijk voor de actuele informatie bij prijzen en licenties. Wil je graag extra services afnemen, zoals jouw kandidatendatabase uploaden, externe bronnen aansluiten (Monsterboard, Nationale vacaturebank, etc.) of Jobliebe koppelen aan jouw recruitmentproces? Neem contact op met support[at]jobliebe.com.

Tijdelijke uitleen

頭盔防禦卷軸60%


紅寶王、黃金海馬、鋰礦穆太、冰獨眼獸、河豚、松鼠、罈壺、 蘑菇王、黑龍、短刃龍戰士、藍翼龍、艾利傑、金勾海賊王、泰勒熊 、娃娃獅王。
頭盔生命卷軸60%


仙人長老、紅色機器人、苔蘚蝸牛、巨居蟹 、蘑菇王、身小鬼怪、沼澤巨鱷 、喵怪仙人、寒冰半人馬、幼年龍、法郎肯洛伊德 、泰勒熊、娃娃獅王 、草莓珍奶。
耳環智力卷軸60%


鬼兔妮、紅寶王、石面怪人、火蚌殼、殭屍猴王、蘑菇王、鱷魚克洛克、喵仙、小丑瑞奇、骷髏指揮官、九尾妖狐、尖鼻鯊魚、艾利傑 、奇美拉、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、尼貝龍根、杜那斯、馬貝立克。
上衣防禦卷軸60%


紅寶王、黃金海馬、禿鷹 、鼬鼠鬧鐘、咕咕鐘、蘑菇王、企鵝王、變身小鬼怪、黑龍、骨骸魚、怨靈女巫、藍翼龍、艾利傑、海怒斯、金勾海賊王、泰勒熊、娃娃獅王、冷豔香水(變身後) 、珍珠奶茶。
褲裙防禦卷軸60%


母砂兔、紅寶王、紅蜘蛛、活跳蝦、蘑菇王、怨靈發條熊、藍色鬼怪 、喵怪仙人 、烏賊怪 、雪毛怪人、金勾海賊王、泰勒熊 、娃娃獅王 。
套服防禦卷軸60%


仙人長老、強化鋼鐵穆太、積木泥人王、紅花蛇、日光精靈、訓練用木頭人、殭屍猴王 、蘑菇王、黃色鬼怪、喵怪仙人、奇美拉、海怒斯、法郎肯洛伊德、泰勒熊、娃娃獅王。
套服敏捷卷軸60%


發芽木妖、仙人掌、紅寶王、花鯰魚、仙人長老、蘑菇王、變身小鬼怪 6130202 喵怪仙人 7220001 骨骸魚、雙刀龍戰士、忘卻的守護隊長、雪毛怪人、奇美拉 、海怒斯 、蒙特雷瑟、泰勒熊、娃娃獅王。
套服智力卷軸60%


巨居蟹、九尾妖狐、黑暗冥鐘、骨骸魚、格瑞芬多、奇美拉、海怒斯、水靈巴士 、泰勒熊、娃娃獅王。
套服幸運卷軸60%


火蚌殼、咕咕鐘、沼澤巨鱷、葛雷金剛、骷髏指揮官、赤翼龍、格瑞芬多、奇美拉、海怒斯、史萊奇、艾摩水靈、泰勒熊、娃娃獅王、原型機。
套服力量卷軸60%


格瑞芬多、時間之眼、奇美拉、多多。
單手劍攻擊卷軸60%


六手邪神、藍色蘑菇王、黑輪王、黃色戰鬥機、樹妖王、鱷魚克洛克、殭屍蘑菇王、綠色鬼怪、巴洛古、尖鼻鯊魚、噴火龍、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根。
單手棍攻擊卷軸60%


黑輪王、紅寶王、樹妖王、青螃蟹、咕咕鐘、殭屍蘑菇王、巴洛古、噴火龍、金勾海賊王、超強型毒石巨人、藍色大貨車、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根。
單手斧攻擊卷軸60%


藍色蘑菇王、黑輪王、樹妖王、葛雷金剛、殭屍蘑菇王、月牙牛魔王、肯德熊、喵怪仙人、巴洛古、噴火龍、金勾海賊王、超強型毒石巨人、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根。
雙手劍攻擊卷軸60%


藍色蘑菇王、黑輪王、紅寶王、仙人長老、鋼之黑肥肥、黃獨角獅、沼澤巨鱷 6220000 殭屍蘑菇王、特貝爾芬、喵怪仙人、巴洛古、黑吉拉戰車、惡魔綿羊、煉獄獵犬、幽魂女巫、藍翼龍、噴火龍、忘卻的祭司、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、泰勒熊、娃娃獅、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、六手邪神。
雙手棍攻擊卷軸60%


藍色蘑菇王、黑輪王、仙人長老、妖魔、黑食人花、木乃伊犬、虎傑、書靈、咕咕鐘、殭屍蘑菇王、巴洛古、噴火龍 、化石龍長老、忘卻的守護兵、金勾海賊王、超強型毒石巨人、幽靈漁夫、杜庫、泰勒熊、娃娃獅、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、六手邪神。
雙手斧攻擊卷軸60%


黑輪王、殭屍猴王、殭屍蘑菇王、金屬甲蟲、長槍牛魔王、雪吉拉戰車、侏儒怪、肯德熊、巴洛古、暗黑三角龍、噴火龍、悔恨的守護隊長、金勾海賊王、超強型毒石巨人、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、六手邪神。
槍攻擊卷軸60%:


藍色蘑菇王、黑輪王、石面怪人、積木泥人王、骷髏犬、咕咕鐘、葛雷金剛、殭屍蘑菇王、地獄獵犬、怨靈發條熊隊長、巴洛古、黑翼龍、噴火龍、悔恨的守護兵、艾利傑、萊伊卡、超強型毒石巨人、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根 。
矛攻擊卷軸60%


黑輪王、白色發條鼠、砂巨人、沼澤巨鱷、葛雷金剛、殭屍蘑菇王、變種侏儒怪、多立百烈、巴洛古、噴火龍、回憶的神官、艾利傑、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根。
短劍攻擊卷軸60%


藍色蘑菇王、黑輪王、紅螃蟹、粉紅色戰鬥機、沼澤巨鱷、葛雷金剛、幽魂發條熊隊長、殭屍蘑菇王、肯德熊、九尾妖狐、巴洛古、血腥哈維、短刃龍戰士、噴火龍、化石龍、回憶的祭司、艾利傑、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、異型滅火器、幽靈船員、水靈巴士、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、六手邪神。
拳套攻擊卷軸60%


藍色蘑菇王、黑輪王、沙漠矮人、方塊水靈、紅砂矮人、幼紅獨角獅、鼬鼠鬧鐘、骷髏士兵、巨居蟹、殭屍猴王、沼澤巨鱷、殭屍蘑菇王、D.洛伊、刺鰭魚、狼人、巴洛古、獨角迅猛龍、噴火龍、萊伊卡、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、黑色媚惑、泰勒熊、娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、鬼兔妮、珍珠奶茶。
頭盔敏捷卷軸60%


火蚌殼、妖魔隊長、月妙、葛雷元老、礦山殭屍、地獄巴洛古、回憶的祭司、多多。
頭盔智力卷軸60%


土龍、哈門庫魯、怨靈發條熊、雪吉拉戰車、肯德熊、九尾妖狐、巨人維京、回憶守護隊長、多多。
眼部裝飾敏捷卷軸60%


情資收集機、下忍、天皇蟾蜍。
眼部裝飾智力卷軸60%


上忍、天皇蟾蜍。
耳環敏捷卷軸60%


強化鋰礦穆太、書靈、黑色小雪球、冰龍、維京、悔恨的神官、利里諾斯、闇黑龍王。
耳環幸運卷軸60%


小雪球、特貝爾芬、黑暗萊西、火焰半人馬、回憶的祭司、利里諾斯、拉圖斯 、殘暴炎魔、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、馬貝立克 β 。
上衣力量卷軸60%


紅寶王、企鵝王、怨靈發條熊、骷髏指揮官、巨人維京、闇黑龍王。
上衣幸運卷軸60%


木乃伊犬、奈歐洛伊德、千年人蔘、黑曜石巨人、葛雷金剛、地獄巴洛古、短刃龍戰士。
褲裙敏捷卷軸60%


騎士熊 、情資收集機 、黑龍、橡木甲蟲、雪吉拉戰車、黑暗萊西、九尾妖狐、闇黑龍王、後勤補給車、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根。
鞋子跳躍卷軸60%


火蚌殼、河豚、巨居蟹、咕咕鐘、蘑菇王、艾摩水靈、泰勒熊、娃娃獅王、馬貝立克 α。
手套攻擊卷軸60%


火蚌殼、進化妖魔、馬堤安、培利堤安、小雪球、小虎、奈歐洛伊德、梅花鹿、混種石巨人、巨居蟹、咕咕鐘、蘑菇王、沼澤巨鱷、葛雷金剛、幽魂發條熊、骷髏士官、九尾妖狐、致命烏賊怪、雪毛怪人、娃娃獅、騎士熊、狂暴的泰勒熊、狂暴的娃娃獅王、小企鵝王玩偶、雪吉拉玩偶。
盾牌攻擊卷軸60%


伊魯薇達、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、槍武士、女忍。
盾牌魔力卷軸60%


伊魯薇達、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、上忍、鎧甲武士。
披風智力卷軸60%


紅寶王、木面怪人、石球、樹妖王、冰石球、殭屍猴王、咕咕鐘、葛雷金剛、怨靈發條熊、九尾妖狐、雪毛怪人、奇美拉、拉圖斯。
短杖魔力卷軸60%


藍色蘑菇王、黑輪王、狐蒙、沙漠毒蠍、紅寶王、幼藍獨角獅、三尾狐、功夫熊、黑色小雪球、骷髏士兵、咕咕鐘、小丑柏非、蟠猴、魔龍、殭屍蘑菇王、D.洛伊、狼人、邪惡侏儒怪、巴洛古、寒冰半人馬、噴火龍、忘卻的守護隊長、艾利傑、雪毛怪人、萊伊卡、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、幽靈清潔工、小丑獅、狂暴的泰勒熊、狂暴的娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、鬼兔妮。
長杖魔力卷軸60%


黑輪王、紅寶王、石面怪人、仙人長老、葛雷元老、三尾狐、功夫熊、骷髏士兵、殭屍猴王、小企鵝王、小丑柏非、殭屍蘑菇王、雪吉拉戰車、肯德熊、九尾妖狐、巴洛古、黑吉拉戰車、藍色雙角龍、進化迅猛龍、噴火龍、幼龍保護者、 忘卻的神官、雪毛怪人、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、黑色迫炮、狂暴的泰勒熊、狂暴的娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、馬貝立克 ν 、飆車猴、變身娃娃機 、石化戰士。
弓攻擊卷軸60%


藍色蘑菇王、黑輪王、耳罩蜥蜴、沙漠地鼠、幼黃獨角獅、發條貓熊、發條楓葉鼠、長牙海豹、黑豪豬、石巨人、殭屍蘑菇王、肯德熊、九尾妖狐、巴洛古、噴火龍、悔恨的守護隊長、萊伊卡、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、艾摩水靈、狂暴的泰勒熊、狂暴的娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、馬貝立克 ν
弩攻擊卷軸60%


藍色蘑菇王、黑輪王、花鯰魚 仙人長老、石巨人 、巨居蟹、殭屍猴王、沼澤巨鱷、殭屍蘑菇王、哈門庫魯、黑格里芬、肯德熊、喵怪仙人、巴洛古、暗黑三角龍、噴火龍、忘卻的祭司、法郎肯洛伊德、超強型毒石巨人、維京熊、狂暴的泰勒熊、狂暴的娃娃獅王、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根。
指虎攻擊卷軸60%


狐蒙、紅寶王、蝙蝠、仙人長老、長牙海豹、黑鱷魚、咕咕鐘、小企鵝王、小丑瑞奇、殭屍蘑菇王、哈門庫魯、肯德熊、巴洛古、邪惡綿羊、進化迅猛龍、噴火龍、化石龍長老、萊伊卡、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根。
火槍攻擊卷軸60%


小仙人掌、妖魔、兔子鼓手、梅卡堤安、虎傑、葛雷金剛、殭屍蘑菇王、黑格里芬、刺鰭魚、雪吉拉戰車、九尾妖狐、巴洛古、赤翼龍、幼龍保護者、回憶守護隊長、萊伊卡、黑色媚惑、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根。
頭盔敏捷卷軸10%


葛雷隊長、功夫熊、沼澤巨鱷、狼人、怨靈發條熊隊長、巨人維京、殘暴炎魔。
頭盔智力卷軸10%


大幽靈、訓練用稻草人、殭屍 D.洛伊、血腥哈維、雪毛怪人、殘暴炎魔。
臉部裝飾敏捷卷軸10%


忍者頭目、槍武士、天皇蟾蜍、中忍。
眼部裝飾智力卷軸10%


天皇蟾蜍 。
耳環智力卷軸10%


紅寶王、黑妖苗三兄弟、機器章魚王、藍色戰鬥機、粉紅小海豹、火蚌殼、咕咕鐘、D.洛伊、狼人、黃色鬼怪、冥鐘、地獄巴洛古、雙刀龍戰士、黑翼龍、格瑞芬多、悔恨的守護兵、艾利傑、蒙特雷瑟、黑色迫炮、小丑猴。
耳環敏捷卷軸10%


小丑瑞奇、哈維、黑吉拉戰車、冥鐘、致命烏賊怪、拉圖斯。
耳環幸運卷軸10%


洛伊德、藍獨角獅、魔龍、惡魔綿羊、雪毛怪人。
上衣力量卷軸10%


木乃伊犬、礦山殭屍、黑企鵝王、黑格里芬、巴洛古、幼年龍、拉圖斯。
上衣幸運卷軸10%


青螃蟹、蘑菇王、黑格里芬、大副凱丁、九尾妖狐、巨人維京、幽魂女巫。
套服敏捷卷軸10%


紅寶、樹妖王、紅色機器人、咕咕鐘、百烈、地獄巴洛古、格瑞芬多、金勾海賊王、草莓珍奶。
套服智力卷軸10%


殭屍猴王、肯德熊、喵怪仙人、維京熊。
套服幸運卷軸10%


火蚌殼。
套服力量卷軸10%


梅花鹿、特貝爾芬、綠色鬼怪、化石龍。
褲裙敏捷卷軸10%


積木泥人王、遠古木妖、咕咕鐘、沼澤巨鱷、烏賊怪、化石龍。
鞋子跳躍卷軸10%


菇菇寶貝、小仙人掌、火蚌殼、月光精靈、骷髏犬、月妙、青花蛇、利堤、大副凱丁、萊西、肯德熊、地獄巴洛古、通道守門人、格瑞芬多、飛行獅。
手套敏捷卷軸10%


黑木妖、葛雷隊長、巨居蟹、冥鐘、地獄巴洛古、達納托斯、格瑞芬多、維京熊。
手套攻擊卷軸10%


烏龜、火蚌殼、火石球、肯德熊、火焰半人馬、地獄巴洛古、噴火龍、化石龍、可樂熊
、貝魯加墨特、無名魔獸、杜那斯、尼貝龍根、上忍。
盾牌攻擊卷軸10%


下忍。
盾牌幸運卷軸10%


小雪球、訓練用稻草人、喵仙、葛雷金剛、冥鐘、暗黑三角龍、格瑞芬多。
盾牌魔力卷軸10%


暫無掉落怪物。
盾牌力量卷軸10%


小雪球、紅獨角獅、咕咕鐘、燒杯怪、哈門庫魯、九尾妖狐、白狼人。
披風力量卷軸10%


黑食人花、獨眼蝙蝠、木乃伊犬、石蟲、惡魔綿羊、騎士熊。
披風智力卷軸10%


粉紅發條熊、樹妖王、小獵犬、日光精靈、黃獨角獅、殭屍猴王、九尾妖狐、雪毛怪人、飛行獅。
披風敏捷卷軸10%


雪吉拉戰車、艾利傑。
披風幸運卷軸10%


石化戰士、機器章魚、虎傑、藍獨角獅、深山人蔘、雪吉拉戰車、幼龍保護者。
單手劍攻擊卷軸10%


三眼章魚、狐蒙、沙漠毒蠍、紅獨角獅、巨居蟹、黑暗萊西、巨人維京、地獄巴洛古、赤翼龍、史萊奇、搞怪CD。
單手斧攻擊卷軸10%


綠菇菇、鼬鼠、地獄巴洛古。
單手棍攻擊卷軸10%


斧木妖、玩具鴨、獨眼蝙蝠、地獄巴洛古、變身垃圾桶、雪吉拉玩偶。
短劍攻擊卷軸10%


藍水靈、紅寶王、藍色機器人、賽伊迪、船員克魯、地獄巴洛古、雪毛怪人。
短杖魔力卷軸10%


紅寶王、妖魔、殭屍猴王、九尾妖狐、地獄巴洛古、雪毛怪人。
長杖魔力卷軸10%


妖魔隊長、梅卡堤安、咕咕鐘、幽魂發條熊、骷髏士官、邪惡綿羊、地獄巴洛古、雪毛怪人、狂暴者。
雙手劍攻擊卷軸10%


沙漠蛇、藍菇菇、樹妖王、強化鋼鐵穆太、積木泥人王、紅花蛇、地獄巴洛古、標示牌。
雙手斧攻擊卷軸10%


小仙人掌、刺菇菇、鋰礦穆太、妖魔隊長、罈壺、小石球、地獄巴洛古、紳士熊。
雙手棍攻擊卷軸10%


小丑猴、黑斧木妖、海膽、地獄巴洛古。
槍攻擊卷軸10%


殭屍菇菇、獨角尼莫、殭屍猴王、喵怪仙人、地獄巴洛古、艾利傑、不明飛天物、黑色獵犬。
矛攻擊卷軸10%


火獨眼獸、地獄巴洛古、黑翼龍、艾利傑、小丑獅。
弓攻擊卷軸10%


黑妖苗、風獨眼獸、咕咕鐘、沼澤巨鱷、地獄巴洛古。
弩攻擊卷軸10%


公砂兔、小虎、小雪球、強化鋰礦穆太、機器人堤安、訓練用稻草人、邪惡侏儒怪、哈摩斯庫拉、哈維、黑暗冥鐘、維京、地獄巴洛古、化石龍、忘卻的守護兵、變身娃娃機。
拳套攻擊卷軸10%


飆車猴、機械蜘蛛、沼澤巨鱷、雪吉拉戰車、九尾妖狐、邪惡綿羊、怨靈女巫、地獄巴洛古、幼年龍、回憶守護兵、狂暴者。
指虎攻擊卷軸10%


發芽木妖、黃蜘蛛、鱷魚、紅螃蟹、砂巨人、黑曜石巨人、殭屍猴王、猿人肥肥、鱷魚克洛克、邪惡侏儒怪、九尾妖狐、黑吉拉戰車、維京、地獄巴洛古、雙刀龍戰士、雪毛怪人、藍色大貨車。
火槍攻擊卷軸10%


紅寶王、風獨眼獸、積木泥人王、強化鋰礦穆太、咕咕鐘、船員克魯、幽魂發條熊、喵怪仙人、哈摩斯庫拉、藍色雙角龍、地獄巴洛古、鯊魚、化石龍、蒙特雷瑟。
混沌卷軸60%


所有怪物皆有機率掉落。

Netwerk van intermediairs

破產後,家庭成員需要承擔我的債項?


一般破產後是不需要承擔債項。除非有特別情況下,例如家庭成員曾為你的債項簽署擔保。
破產會否影響我的工作?


破產後你不能繼續任職律師、保險代理、證券交易商,銀行從業員或有限公司的董事。如經地產代理監管局批准,則可繼續任職地產代理。其他行業就視乎有否規定。
破產管理署會否派人家訪?


需要時可能會有家訪,但情況少見。
破產後我是否必須還債?


你的收入於扣除你和家庭的合理需要後,餘額須用於還債。
破產我可否乘搭的士?


你不應該乘搭的士。
破產前我轉移財產,將會怎樣?


如你企圖以欺詐方法轉移任何資產,是會被檢控的。受託人會調查你在提交破產呈請前如何處置你的所有資產。如果你企圖以欺詐方法轉移任何財產,即屬違法。
什麼情況適合破產?


一般達到資不抵債的情況,就可申請破產。如想詳細了解,請聯繫我們破產主任給你一個專業的分析。

Privacy

Hoe gaan we om met jouw persoonlijke gegevens of de gegevens van jouw kandidaten of werknemers?


8vance Matching Technologies B.V. is de verantwoordelijke van de persoonlijke gegevens die verwerkt worden voor Jobliebe. 8vance Matching Technologies B.V. draagt zorg voor de veiligheid van jouw gegevens. Wil je meer weten over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens? Je kan meer informatie vinden in onze privacyverklaring.
Wie kan het profiel van mijn kandidaten of werknemers zien?


Maken jouw kandidaten of werknemers gebruik van Jobliebe? Kandidaten kiezen er zelf voor om wel of niet zichtbaar te zijn, en of ze een profiel aanmaken. Kandidatenmet een zichtbaar profiel, kunnen worden gevonden door werkgevers. De zoekende werkgever kan de naam en contactgegevens van een kandidaat niet zien, enkel het anonieme profiel. Wanneer een werkgever interesse heeft in één van jouw werknemers of kandidaten, kan deze contact met jou opnemen om dit te bespreken.

Staat jouw antwoord er niet bij? Vraag het Jobliebe team:

Wij staan ook vanuit huis voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.